Invitatio

invitatio

Waarom Invitatio

  • Snel
  • Persoonlijk
  • Lage kosten
  • Web-site per event
  • Responsief ontwerp
  • Geavanceerd
  • Aanpasbaar

Event Management Systeem

SBA presenteert u met trots het nieuwe INVITATIO een event management systeem.
Een geavanceerd management tool om volledig op maat gemaakte event website in een paar simpele stappen te kunnen creëren.
In enkele minuten heeft u het zelf ontworpen en de invoering van het evenement op uw webpagina met agenda en inschrijfformulier.

INVITATIO is vooral bedoeld voor zakelijke doeleinden. Bijna elk bedrijf organiseert een aantal evenementen per jaar, waarbij er trainingen, siminars, tentoonstellingen, feesten of andere belangrijke activiteiten worden georganiseerd.

Daarom is het handig om vertrouwd te zijn met een geavanceerd evenementen systeem.

Uw online evenement ziet er niet alleen mooi uit, het heeft ook alle nodige details! Volledige agenda, inschrijfformulier, locatiekaart, contacten, afbeeldingen, video en meer! Het is gewoon geweldig hoe eenvoudig u nu kunt leren om de evenementen pagina te beheren.

INVITATIO is het nieuwe evenement systeem met echt unieke opties. Werken met ons systeem is eenvoudig: probeer het zelf en ontwerp een geavanceerd project om mensen samen te brengen op de grote datum.

Dit zijn de belangrijke dingen die u in gedachten moet houden wanneer u met Invitatio werkt:

Als u de Ad Hoc-module hebt, mist u de knop “CREATE” en ADD / DELETE opties. We kunnen deze acties op aanvraag voor u doen

Als u Internet Explorer gebruikt om met het Invitatio Event System te werken, kan dit systeemfouten veroorzaken

Laten we stap voor stap een evenement maken en kijken hoe het werkt. Klik op de knop “Create” in het menu “Evenement” en begin te werken met de evenementformulieren. Scroll over de pagina’s hieronder en ontdek meer over INVITATIO-beheer.

Lees hier voor meer informatie over INVITATIO (externe link).